Mottagningen

TaraDents första patienter välkomnades under maj månad 2007.

För att kunna ge dig som patient så bra vård som möjligt håller vi oss uppdaterade både vad gäller utrustning och material, likväl som vår egen vidareutbildning.

SAMARBETSPARTNERS
Några av vilka vi samarbetar med.

Sedan starten av TaraDent samarbetar vi med Svensk Dentalservice från Eskilstuna. De levererar, servar och utför årliga återkommande valideringar och kontroller av vår utrustning.

Under snart 10 år har vi haft nöjet att samarbeta med tandläkare och implantolog Patrik Mofors från Bene Tandvård i Stockholm. Patrik kommer till oss på TaraDent och kan på plats utföra implantatoperationer.

Det är viktigt med ett gott samarbete mellan tandläkare och tandtekniker. Tandtekniska labb vi samarbetar med är Dental Estetik i Västerås samt Dentaltjänst i Örebro. Närheten till våra labb gör att du som patient, vid behov, antingen kan få träffa tandteknikern på vår mottagning för diskussion och terapival eller göra ett besök till labbet.

Vi remitterar vid behov till bland annat:

  • VKKC (Västerås Käkkirurgiska Centrum)
  • FTV Specialistcentrum Västerås
  • Tandläkare Peter Schulz, Västerås – specialist i oral protetik

TANDVÅRDSFÖRSÄKRING
Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket innebär att våra patienter omfattas av högkostnadsskyddet. Mer om  tandvårdsförsäkringen hittar du på forsakringskassan.se och tlv.se

Välkommen till TaraDent!